Metalen wenskaarten

vintage – retro – nostalgie – the fifties

De kleuren en de afbeeldingen op deze metalen wenskaart nemen je helemaal mee terug naar de jaren vijftig.

De kaart is aan de achterzijde gepreegd. Hierdoor krijg je een uniek driedimensionaal effect.
De achterkant van de metalen wenskaart is bedekt met papier waardoor de kaart makkelijk beschrijfbaar is. De kaart wordt geleverd inclusief envelop.

Een metalen wenskaart is een origineel en uniek kado voor iedere gelegenheid, of om je eigen huis ermee te verfraaien.

een metalen wenskaart – een echte ‘blik’vanger

metalen-wenskaart

Metalen pepermuntdoosjes

vintage – retro – nostalgie – the fifties

Een metalen doosje met kleurrijke vintage afbeeldingen en teksten. Het deksel is aan de achterzijde gepreegd. Hierdoor krijg je een uniek driedimensionaal effect.

Het doosje heeft een handig formaat en past prima in je jaszak of schoudertas. Het metalen pepermuntdoosje is gevuld met heerlijke pepermuntjes. Als het blikje leeg is kun je het weer vullen met snoep, munten, medicijnen of andere kleine producten.

metalen pepermuntdoosje – praktisch * mooi * robuust * stoer

metalen-pepermuntdoosje

Metalen sleutelhangers

vintage – retro – nostalgie – the fifties

Sleutelhangers zijn echt nuttige metgezellen. Ze maken het gemakkelijker om de sleutelhanger in de diepte van je eigen handtas te vinden, ze voorkomen verwarring en helpen je de weg te vinden in de sleutelhanger.

Populaire motieven, merken, designs en karakters schitteren in prachtige pracht op de hangers. De achterkant heeft slimme details die bij het motief passen. Of het nu voor de auto is, voor de motor, de tuin of de VIP-lounge, met de diverse motieven is er voor ieder wat wils.

Dankzij het compacte formaat past deze sleutelhanger perfect in je zak en zijn ze ook ideaal voor individuele sleutels of kleine sleutelhangers. Om de tegenslagen van het dagelijks leven te weerstaan zijn de sleutelhangers gemaakt van massief roestvrij staal en voorzien van een stevige dubbele ring.

metalen sleutelhangers – een sieraad aan elke sleutelbos

metalen-sleutelhanger